لیست اختراعات عليرضا سبزكار
عنوان اختراع: كمربند هوشمند كنترل علائم حياتي زمينه فني : پزشكي و الكترونيك مشكل فني: عمده ترين مقياس هاي بررسي مرتبط با سلامتي درجه حرارت، نبض، فشارخون، تنفس و اشباع اكسيژني مي باشند. اين مقياس ها نشانه اثرخبشي عملكرد سيستم هاي گردش خون، تنفس، اعصاب و غدد اندوكرين است كه به دليل اهميت، علائم حياتي ناميده مي شوند يكي از مشكلاتي كه حياط انسان ها را در جوامع تهديد مي كند در نظر نگرفتن و دقت نكردن به مبحث مهم زمان طلايي احيا و علائم حياتي است كه همواره در محيط هاي مختلف و شرايط متفاوت صدمات جدي و تلفات زيادي را منجر مي شود و براي جامعه به تهديد بزرگي تبديل شده است لزوم اجراي اين دستگاه در جوامع از جمله كشور عزيزمان ايران احساس مي شود و ضروري به نظر مي رسد.. ارائه راه حل: طراحي دستگاهي با منظور كنترل علائم حياتي و مناسب با شرايط و موقعيت هاي پيش بيني نشده جهت حفظ سلامتي و جلوگيري از صدمات جدي و وخيم نيروهاي كليدي و تاثيرگذار در شرايط مختلف و خصوصا در نواحي عملياتي و حساس و همچنين علوم پزشكي . عملكرد اين دستگاه به شرح ذيل مي باشد: 1- با استفاده از فرستنده ي GSMو يا GPSو رديابي امواج از طريق ان مي توانيم موقعت فرد را دريابيم و به نجات او برويم اين سيگنال ها در تمام كشور ها قابل دريافت مي باشد و هر جا كه موبايل انتن دهد ميتوان از ان استفاده كرد. 2- جلوگيري از حملات و يورش هاي غير منتظره (از پشت سر): كاربر با نصب اين تجهيزات از حملات غير منتظره و از پشت سر با خبر مي شود و مي توانند به راحتي جلوگيري كند از خطري كه جان او را تهديد مي كند. 3- بدون استفاده از اين دستگاه و اين كمربند كاربر نمي تواند از ويژگي هاي منحصر به فرد اين وسيله در جهت كنترل سلامتي و جلوگيري از آسيب هاي جبران ناپذير استفاده كند يعني بايد حتما از اين دستگاه و كمربند استفاده شود.
عنوان اختراع: كمك ضد تك چرخ زمينه فني : الكترونيك مشكل فني: يكي از بزرگ ترين مشكلات بشر بعد از ساخت آن استفاده ي نادرست از آن بوده است كه مشكلات فراواني را ايجاد مي كند ، همان طور كه همه مي دانيم تك چرخ زدن با موتور سيكلت يكي از بزرگ ترين مشكلات است كه جوانان براي تخليه ي هيجانات خود از آن استفاده مي كنند ، اما اين حركت بسيار خطرناك است و احتمال ايجاد خسارت هاي مالي و جاني شود ارائه راه حل:. سيستمي كه بتواند از اين حركت جلوگيري كرده و اجازه ي تك چرخ زدن به آن را ندهد در جوامع احساس مي شود ، كه هنگامي كه فرد راكب موتور سيكت را به حالت تك چرخ قرار داد با تشخيص اين حركت خطر ساز به صورت هوشمند با استفاده از سيستم كلاج موتور سيكلت آن را به حالت عادي برقرار كند. طرز كار: هنگام تك چرخ موتور سيكلت سيستم كليد ي كه به صورت Nc (هميشه فعال) مي¬باشد اگر از اين حالت خارج شود سيستم با تشخيص اين عمل اعلام هشدار كرده و بعد از 5 ثانيه به صورت خودكار با امنيت كامل موتور سيكلت را به حالت عادي برقرار مي كند.
عنوان اختراع: كلاه ايمني هوشمند زمينه فني: الكترونيك 1- مشكل فني: امروزه به دليل زياد شدن موتور سيكلت و استفاده نكردن از كلاه ايمني در محور هاي داخلي و خارجي شهر ها سالانه افراد زيادي را به همين دليل از دست ميدهيم. 2- همان گونه كه ميدانيد برخي از كشته هاي تصادفات موتور سيكلت نرسيدن مسدوم به موقع و اطلاع پيدا نكردن مراكز مربوط از حادثه رانندگي . 3- در جهان بزرگ ترين مشكلي كه وجود دارد سرعت غيرمجاز در محور هاي داخل شهري است اما چگونه ميتوان از شرعت غيرمجاز جلوگيري كرد ؟؟؟ اعمال دوربين هاي سرعت سنج و... اما بهترين راه حل استفاده از محدود كننده ي سرعت در خود وسيله ي نقليه و كنترل ان توسط اوپراتور ( پليس راهور) 4- يكي از مشكلاتي كه حياط انسان ها را در جوامع تهديد ميكند حركات نمايشي در محور هاي داخلي.مانند تك چرخ زدن با توجه به تهديد بزرگي كه اين حركات براي جامعه دارد لزوم اجرا ي اين دستگاه در جوامع از جمله كشور عزيزمان ايران احساس ميشود. ارائه راه حل: 1- با استفاده از يك دستگاه ارسال (فرستنده) كه در كلاه ايمني قرار دارد ميتوانيم كنترل كنيم كلاه ايمني بر روي سر قرار دارد يا خير . 2- با استفاده از فرستنده ي موبايل و رديابي امواج از طريق ان ميتوانيم موقعت فرد را دريابيم و به نجات او برويم اين سيگنال ها در تمام كشور ها قابل دريافت ميباشد و هر جا كه موبايل انتن دهد ميتوان از ان استفاده كرد. 3- با استفاد از مقدار سرعت كه موتور سيكلت دارد ميتوانيم تعين كنيم موتور روشن باشد يا خير. 4- با قرار دادن يك كليد nc در كمك هاي موتور مي توان در هنگام تك زدن موتور ولتاژ برق را با يك رله قطع كرد. طرز كار: 1- كليد فشاري كه در بالاي كلاه قرار ميگيرد اگر فشرده شود اتصال كوتاهي شده اين اتصال از طريق فرستنده اي كه در كلاه قرار دارد ارسال شده و از طريق گيرنده اش كه در موتور سيكلت قرار دارددريافت شده اگر كلدفشرده شده باشدرله ابي كه در موتورسيكلت قرار دارد روشن شده لذا موتورسيكلت ميتواند روشن شود. 2- دركلاه سنسوري وجوددارد كه اگر ضربه اي شديد به آن برخورد كند رله اش روشن شده و باگوشي تلفن همراهي كه دركلاه قرار داردتماسي رابا مركز فوريتهاي پزشكي برقرار كرده آن ها از طريق رد يابي تماس فرد مصدوم را پيدا كرد هواو را نجات ميدهند. 3- دستگاهي ميتوان بر روي موتور سيكلت قرار داد كه از طريق مقدار ولتاژي كه موتور سيكلت به موتور الكتريكي ميدهد ميتوانيم سرعت موتور را دريابيم با دريافت حداكثر ولتاژ ار اپراتور (" پليس راهور") ميتوانيم كنترل كنيم كه موتور سيكلت چه قدر سرعت داشته باشد با رله اي كه در مدار ولتاز اصلي موتور قرار ميدهيم اگر ولتاژ بالا رفت مدار رله وصل و مدار اصلي قطع ميشود. 4- كليدي در كمك هاي موتور قرار دارد در هنگام فشرده بودن( در حالت عادي) مدار ولتاژ اصلي وصل است اما وقتي تك چرخ ميزند مدار از حالت عادي در امده و بعد از يك تايمر تاخير موتور خاموش ميشود به همين دليل از ادامه ي تك جلوگيري ميشود.
موارد یافت شده: 3